Kreu » Shërbime dhe Kontakte » Kontaktet e Zyrave

Zyrat ne Shqiperi

SIGAL UNIQA, përveç Drejtorisë dhe zyrave të vendosura në qendrën Sigal Business Center ne Tirane, ka zyra në pothuajse të gjitha qytetet e Shqiperise.
Ku jemi, orari i punës dhe vendndodhja e zyrës më të afërt të degës, gjej thjesht përdorimin e hartës.

   Keni Pyetje ?

   Shërbimi për klientët

   +355 4 22 33 308
   E hënë – E diel 24h
   > info@uniqa.al

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: