Kreu » Rreth Nesh » Shqiperia Live

Shqipëria Live

Për ti sjellë edhe më pranë Shqipërisë bashkëkombasit tanë anembanë globit, realizuam paltformën unike SHQIPERIA LIVE ku mund të ndiqen 24 orë të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe të merren informacione mbi sigurimet dhe të tjera informacione.