Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit

Sigurimi i Shëndetit

Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur.

SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Paketat e Shëndetit

Bli Online

Paketat e sigurimit ju mundesojne te merrni sherbime mjekesore ne te gjitha spitalet dhe klinikat mjekesore ne Shqiperi


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Shqipëri

Më shumëMë pak
Bli Online / Antarësohu

Sigurim Shëndeti

Apliko

Paketat e sigurimit Standard, Silver, Gold ju mundesojne te merrni sherbime mjekesore ne te gjitha spitalet dhe klinikat mjekesore private ne Shqiperi dhe jashte vendit.


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë:

Brenda dhe jashte Shqiperise

Më shumëMë pak
Shiko Paketat

Krijo Paketën Tënde

Apliko

Ndertoni paketen tuaj duke zgjedhur mbulimet qe deshironi!


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë

Brenda dhe jashte Shqiperise


Më shumëMë pak
Apliko

Privilegjet e Kartes

SIGAL UNIQA

Nese je i siguriruar, ne në SIGAL dëshirojmë që kjo eksperiencë të jetë jo vetëm e thjeshtë, por gjithashtu të jetë e mbushur me priviligje, udhëzime dhe mundësi.

Zbulo më shumë informacion dhe zbritjet ekskluzive që përfiton
Më shumëMë pak
Privilegjet e Tua

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> info@uniqa.al

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: